специални разузнавателни средства
СПЕЦИАЛНИ
РАЗУЗНАВАТЕЛНИ
СРЕДСТВА
Контакти srs logo
Детективски услуги ПДФ Печат Е-мейл
Написано от srs   
Понеделник, 20 Септември 2010 00:41

Макар вече да има едва ли не всичко на пазара, всякакви услуги, дори и такива, които да ви предлагат срещу определена сума да следят даден човек, то може би, както от финансова, така и от лична гледна точка би било по-добре сами да си свършите работата. За какво става въпрос? Ако нежелаете да отделяте средства за детективски услуги, е много по-добре да се снабдите с някоя от нашите шпионски продукти: скрити камери, GPS проследяващи устройства, подслушватели. /GSM подслушватели и комплекти за подслушване/, които ще ви покажат истината на много по-приемлива цена. И което е най-важно – няма да е замесен трети човек. Особено, ако нещото, което трябва да разберете наистина е секретно.

Например може да си поръчате подслушвателя, който виждате на следващата снимка

.

Той ще ви предостави много по-качествени детективски услуги, а и не съществува човешкия фактор, грешки и т.н. Това подслушвателно устройство може да ви помогне да научите всичко, което ви интересува. То е компактно и лесно за прикриване, прикрепяне с двойно лепещо тиксо и по никакъв начин не може да събуди подозрение. Така че винаги може да запишете това което ви интересува.

Ако пък искате да научите къде се намира детето ви, колата или друго, може да използвате GPS проследяващо устройство. Лесно за управление и което е по-важно: ефективно. Ще имате ясни доказателства за всичко, което ви интересува и за което досега са ви заблуждавали.

Всеки един продукт, който предлагаме е с гаранция за качество, тестван е от техническия ни отдел. Шпионската техника, която предлагаме напълно оправдава цената си, която сравнена с цената за детективски услуги е значително по-ниска.

Последно променен на Понеделник, 20 Септември 2010 00:59