специални разузнавателни средства
СПЕЦИАЛНИ
РАЗУЗНАВАТЕЛНИ
СРЕДСТВА
Контакти srs logo
Как да се предпазите от подслушване? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от srs   
Вторник, 13 Април 2010 22:21

Всъщност това не е толкова трудна задача. Трябва ви само един, единствен инструмент - устройство за засичане на подслушвателни устройства. Тези устройства са много ефикасни срещу всякакви устройства за следене – камери, подслушвателни устройства за мобилни и стационарни телефони, както и “бръмбарите”, които могат да се прикачат към някоя част от облеклото или аксесоар.

Детектор за скрити камери и бръмбари

Ако в някоя част на стаята, в която говорите или дори по-лошо, в самия телефон има инсталирано устройство за подслушване на мобилни телефони, подслушвателят може да чуе всичко. Часът и мястото на срещата, както и всичко останало.

Просто посетете нашия специализиран магазин, купете устройство за откриване на подслушватели и обиколете с него цялата къща. Ако има такова нещо, детекторът веднага ще ги засече. Проверете и мобилния си телефон, ако имате все пак опасения, че може докато е бил включен в мрежата, някой да му е сложил подслушвателен софтуер, може да го откриете с помоща на детектор.

Като заключение може да кажем едно: ако не искате да станете обект на подслушване в офиса, и не желаете никой, да се меси в личния ви живот, то непременно трябва да имате детектор за подслушвателни устройства

Последно променен на Понеделник, 26 Април 2010 05:08
 
КОЛИЧКА
Количката Ви е празна.