специални разузнавателни средства
СПЕЦИАЛНИ
РАЗУЗНАВАТЕЛНИ
СРЕДСТВА
Контакти srs logo
Заглушители за GSM, GPS и автоаларми
Заглушава всички видове мобилни телефони, включително и WIRELESS в радиус 40-50 метра. С 4 завъртващи се антени за съответните честоти. 

300.00 лв.
Допълнителна информация...


Това е портативeн заглушител - aнтипроследяващо устройство. Заглушава всички GPS-и в радиус 100 ~ 150 метра. Устройството е тествано със всякакви автомобилни навигационни системи, като Garmin и др. 

150.00 лв.
Допълнителна информация...


Веднага след включването на GSM заглушителя, разговорът се разпада и абонатът губи обхват до момента, в който не се изключи. Заглушава всички GSM видове мобилни телефони, включително и WIRELESS. Заглушава в радиус до 12 метра. 

95.00 лв.
Допълнителна информация...


Заглушител за дистанционни управления на автомобилни аларми. Заглушава всички видове авто аларми, както и автоматични бариери, гаражни врати, дистанционни паник бутони и много други диастанционни управления, работещи на честота 433MHz. 

300.00 лв.
Допълнителна информация...


Заглушител за дистанционни управления на автомобилни аларми. Заглушава всички видове авто аларми, както и автоматични бариери, гаражни врати, дистанционни паник бутони и много други диастанционни управления, работещи на честота 315MHz. 

300.00 лв.
Допълнителна информация...


Изключително мощено GSM заглушаващо устройство, предназначен за работа в автомобил. Заглушителят е със захранване за 12 волта от запалката на колата. Лесно се монтира и ефективно заглушава всички GSM честоти в радиус около автомобила, в който е монтиран. 

350.00 лв.
Допълнителна информация...


5 бандов мощен GSM заглушител. Може лесно да пускате, спирате и регулирате обхвата на заглушаване от разстояние, с помоща на дистанционно управление. 

450.00 лв.
Допълнителна информация...


Обикновен на пръв поглед калъф за GSM апарат, с две вътрешни прегради. 

19.00 лв.
Допълнителна информация...


Заглушител за дистанционни управления на автомобилни аларми. Заглушава всички видове авто аларми, както и автоматични бариери, гаражни врати, дистанционни паник бутони и много други диастанционни управления, работещи на честота 868MHz. 

300.00 лв.
Допълнителна информация...  • «« Начало
  • « Пред.
  • 1
  • Следв. »
  • Край »»


Покажи №  
Резултати 1 - 9 от 9
Обновено на: неделя, 16 юни 2024 17:48
КОЛИЧКА
Количката Ви е празна.